ANDRE TJENESTERUtleie

Hvis du ikke bruker din bolig for mange ganger i året, og hvis du liker å leie ut for å ha ekstra inntekt for ferie utgifter vil vi hjelpe deg med dette. For å gi deg en riktig service bør vi signere en kontrakt som en tjenesteleverandør. Vi vil gjerne gi deg mer informasjon mens du er i Alanya.

Skjøte m.m.

Det er ikke lett for deg å vite alle lover og regler om eiendom i Tyrkia. Slik at vi kan hjelpe deg med eventuelle problemet relatert til skjøtet eller eiendoms saker. Hvis du ikke har mottatt ditt skjøtet kan vi finne ut årsakene og evaluere situasjonen for å finne ut av ditt problem. Hvis du har slike problem ,Vennligst ring oss for å finne ut mer detaljert informasjon.

Oppholdstillatelse

Hvis du ønsker å bo i Tyrkia mer enn 6 måneder bør du følge den rette fremgangsmåten. Mens du er på ferie kan vi følge opp oppholdstillatelse søknaden eller annen relatert bistand du ønsker.

Leiebil

Hvis du ønsker å leie en bil i ferien vil våre erfarne medarbeidere hjelpe deg å finne den rette bilen, med riktig pris for deg.

İnternet IP Tv

Du liker å se tv-kanaler fra ditt hjemland. Da trenger du Internett for å ha god nok linje. Vi kan hjelpe deg med dette.

Renseri

Vi gir hjelp til vask av klær eller renseri. Alt du trenger å gjøre er å besøke web-området og kontakte oss om hva slags tjeneste du ønsker.